Još jedna srpska glumica priznala da je bila ZLOSTAVLJANA: Sramota me što me bilo SRAMOTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 21:54

Još jedna srpska glumica priznala da je bila ZLOSTAVLJANA: "Sramota me što me bilo SRAMOTA!"

Naša i najbolja evropska glumica o traumama!

Glumica Jasna Đuričić je u kratkom obraćanju otkrila da je zlostavljana i pružila je podršku pokretu "Nisam prijavila".

- Nisam prijavila jer me je bilo sramota. Sada me je sramota što me je bilo sramota. Mučno mi je da čitam sve ovo, jer kao da prolazim sve ponovo. Svaka čast onima koji govore, jer znam koliko hrabrosti treba za to. Sve su to mali koraci ka jednoj velikoj slobodi da se kaže - objavila je na Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << storiju.

Inače, društvenim mrežama se u decembru protekle godine počeo širiti heštag #NisamPrijavila, putem kojeg žene navode razloge o tome zašto su ćutale o s*ksualnom zlostavljanju. Oglasile su se mnoge anonimne, ali i poznate žene, a sada im se priključila i Đuričićeva.

Pokretu "Nisam prijavila" prethodili su pokreti "Nisam tražila" i "Nisi sama". Oni su takođe skretali pažnju javnosti na spomenuti problem koji je zastupljen u svim državama bivše Jugoslavije.

🔺DRUŠTVENE MREŽE / Glumica Jasna Đuričić snimila je video koji je objavila na svom Instagram storiju, a u kojem je otkrila da je bila zlostavljana #jasnaduricic #zlostavljanje #glumica pic.twitter.com/4hY2w9UeYe

— Dnevni avaz (@DnevniAvaz) February 7, 2022

Podsetimo, Jasna Đuričić odigrala je glavnu ulogu u filmu "Quo vadis, Aida?" koji je proglašen najboljim evropskim filmom, a Jasna najboljom evropskom glumicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.