Još jedna morbidna laž: Vest o smrti Relje Popovića uznemirila javnost!

Izvor: Svet plus, 30.Jun.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna morbidna laž: Vest o smrti Relje Popovića uznemirila javnost!

Pojedini portali nastavljaju da zloupotrebljavaju imena poznatih ličnosti na najmorbidniji način. Prošle nedelje je jedan portal objavio informaciju da je pucano na Sašu Kovačevića, a sada je taj isti portal objavio vest da je Relja Popović imao saobraćajnu nesreću i da je poginuo.

Naravno da je ovo neistinita informacija, ali je ona ozbiljno uzdrmala fanove pevača i glumac Relje Popovića, što je očigledno bio i cilj ove vesti da privuče preglede na ovakav način.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Pojedini mediji očigledno nebiraju način kako bi došli do čitanosti, te sve češće možemo pročitati morbidne naslove, kako je neko od poznatih ličnosti tragično izgubio život.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ŠOKANTNO: Sahranili živog Relju Popovića!

Izvor: Tracara.com, 30.Jun.2015

(foto: Facebook) Pojedini portali nastavljaju da zloupotrebljavaju imena poznatih ličnosti na najmorbidniji način. Prošle nedelje jedan portal objavio je informaciju da je pucano na Sašu Kovačevića , a sada je taj isti portal objavio vest da je Relja Popović imao saobraćajnu nesreću i da je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.