Još jedna “Modelsica” na putu ka bogatoj udaji: Mila kaže da je to zbog manekenstva!

Izvor: Svet, 14.Nov.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna “Modelsica” na putu ka bogatoj udaji: Mila kaže da je to zbog manekenstva!

Mila Kalađurđević važi za jednu od najuspešnijih manekenki iz grupe “Models”. Živi u Los Anđelesu gde posećuje žurke i druži se sa poznatima, pa je tako pored Dikaprija, uživala i u društvu Kloe Kardašijan, Kanje Vesta, Snup Doga
Posao modela vam uvek priredi lepa iznenađenja, a druženje sa Kardašijanima mi je stvarno prijalo. Svi su fini i super smo se zabavljali“, priča Mila o žurki koju je organizovao njen prijatelj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << milioner Mohamed Hadid.
Ona ističe kako joj je članstvo u grupi “Models” samo pomoglo u karijeri. Kaže, tako su joj se otvorile brojne poslovne mogućnosti, a na konstataciju da su članice ove grupe skoro uvek uspevale da nađu muškarce dobrostojećeg statusa, poput Ivane Berendike i Sandre Meljničenko, Mila kaže:
Ja još uvek nisam udata, ali moje mišljenje se svodi na vrstu posla kojim se bavimo, što znači ako ste manekenka, ljudi i mesta su vam dostupnija.”
Imala je priliku i da upozna Leonarda Dikaprija, zahvaljujući prijateljstvu sa jednim od asistenata poznatog glumca.
Leonardo je jako ljubazan, a Los Anđeles je zaista grad gde svi žele da žive, a kada imate prave konekcije i strpljivi ste, sve može da vam se ostvari.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.