Još jedan udarac za sestre Ahmić - Moja borba sa zdravljem je počela kad sam rodila dete: Direktno se uključila

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 18:08

Još jedan udarac za sestre Ahmić - "Moja borba sa zdravljem je počela kad sam rodila dete": Direktno se uključila

Nije želela da ćuti kada je ovo saznala.

Bivša zadrugarka Jelena Batos, poznata kao osoba bez dlake na jeziku, poslednjih nekoliko nedelja oštro komentariše Marka Janjuševića Janjuša i njegov odnos sa Aneli Ahmić. Jelena je raskrinkala i Aneline kontradiktornosti, zbog čega se našla na udaru.

Naime, Jelena je dobila dojavu da se na nju "nameričila" Anelina rođena sestra Sita Ahmić, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Jeco, dušice, da li znaš ikoga ko ima fejk nalog podrške Janjuša i Aneli, da na njen nalog šalje nebulozne i netačne informacije o tebi? Pošto je Sita probila krov bljujući vatru od besa i traži javno informacije o tebi, da može da te blati - glasi poruka koju je Batosova dobila, a koju je podelila na svom storiju na društvenoj mreži Instagram, te dopisala sledeće:

- Neka slobodno stane u red sa ovima što godinama stoje, pa su odustali. O meni ne može da se nađe ništa jer nema ništa. Ja dok sam išla na faks, radila sam dva posla i to sve u Italiji, tj. u stranoj državi, a one su bile zauzete drugim stvarima - započela je Jelena, pa nastavila:

- Kad sam se vratila i ostvarila kao majka pre deset godina, tada je počela moja borba sa zdravljem, tako da slobodno neka mene PITA šta želi da zna. A njoj ako smeta što kačim ono što su same iznele, pa porekle, onda neka mi ne daje materijala sa svojom sestrom, pa i neće biti snimaka kontradiktornosti. Ne mora da znači da smo sve uspešne žene bile k**ve i sponzoruše, neka od nas smo širile SAMO knjige - poručila je Jelena Batos.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.