Još jedan ljubavni neuspeh Kardašijanovih?: Veza u krizi, a beba na putu

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan ljubavni neuspeh Kardašijanovih?: Veza u krizi, a beba na putu

Izgleda da je porodica Kardašijan pred još jednim ljubavnim neuspehom. Glasine da Kortni Kardašijan planira da ostavi svog nevenčanog supruga Skota Disika, sa kojim čeka treće dete, ne prestaju da se šire, a u prilog tome govore i poruke koje najstarija sestra Kardašijan tokom vikenda ostavila na društvenim mrežama.

Jedna od poruka koju je objavila na Instagramu glasi:

- Ako želiš da odeš, možeš. Ipak, ja ću te se sećati. Sećam se svih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << odu.

A dok je 35-godišnja Kortni tugovala i pazila njihovu decu, četvorogodišnjeg Mejsona i dvogodišnju Penelopi, u Los Anđelesu, Skot se provodio u jednom klubu Las Vegasu.

On je cele večeri pio alkohol, iako je nedavno doživeo incident kada je zbog previše pića završio u bolnici. Sve to zabeležile su kamere za potrebe njihovog porodičnog rijalitija, a Kortni ga je potom molila da ode na rehabilitaciju.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.