Još dugo da mi ideš u lov i po šumi... Vuk Kostić raznežio pratioce dirljivom slikom sa dekom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 14:04

"Još dugo da mi ideš u lov i po šumi..." Vuk Kostić raznežio pratioce dirljivom slikom sa dekom! (FOTO)

Divni su...

Vuk Kostić i nije preterano aktivan na društvenim mrežama, ali je ovo morao da podeli sa svojim pratiocima.

- Moj "lažni" deda Nenadović... kapiram da nemaš Instagram, ali reći će ti unuci praunuci šta znam... Ljuboja srećan ti 85. rođendan...još dugo da mi ideš u lov i po šumi.. Sremska Rača... Ušće Drine u Savu - napisao je Vuk Kostić.

Moj "lažni" deda Nenadović..kapiram da nemaš instagram ali rećiće ti unuci praunuci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sta znam...LJUBOJA SRECAN TI 85 RODJENDAN...još dugo da mi ides u lov i pošumi..Sremska Rača..ušce Drine u Savu

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Jun 27, 2020 at 3:20am PDT

Đani otkrio sve detalje o sinu i snaji koji su ZARAŽENI KORONOM, a evo šta kaže o zabrani kretanja i njenom isticanju (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.