Jezivi zločin u Gornjoj Austriji: Bivša prostitutka spalila svog momka njegov stan i auto

Izvor: Svet, 28.Sep.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezivi zločin u Gornjoj Austriji: Bivša prostitutka spalila svog momka njegov stan i auto

Policija polako rasvetljava detalje svirepog ubistva Eriha S. (43). Leš Eriha S. 21. septembra uveče, pronašli su vatrogasci u spaljenom stanu na potkrovlju zgrade u naselju Tabor u Štejeru. On je bio na krevetu ruku vezanih za radijator. Ubrzo je uhapšena njegova devojka Šaron G.(24), inače bivša prostitutka pod sumnjom da je ubila i spalila Eriha.
Policija je uspela da pronađe automobil ubijenog Austrijanca u mestu Adlvang, dvadesekat kilometara udaljeno od njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stana gde je na monstruozan način ubijen. Pitanje je kako je, pošto je spalila vozilo u Adlvangu, Sharon stigla do kuće u Lincu, koji je 40-ak kilometara udaljen od mesta gde je pronađen automobil. Da li je možda imala pomagača ili je išla autostopom?
Policija je na mesta zločina pronađena je tašna osumnjičene i u njoj je bio levak sa tragovima benzina. To ukazuje da je korišćen za spaljivanje tela nesrećnog Eriha. Policija je pretpostavlja da je Šaron posle ubistva sela u njegov “audi A6″ i pobegla. Iako ona tvrdi da nije bila u stanu svog dečka i da nema nikakve veze sa ubistvom, komšije su posvedočile da su je videle ispred zgrade ubijenog.
Psihijatri su pre četiri godine utvrdili da Sharon boluje od paranoidne šizofrenije. Trenutno se nalazi u psihijatrijskoj klinici gde se utvrđuje da li je bila uračunljiva kada je izvršila ubistvo i da li je to uradila sa ili bez predumišljaja.
Izvor i foto: Kurir
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.