Jessica Simspon čeka treće dete

Izvor: Tracara.com, 18.Sep.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jessica Simspon čeka treće dete

Američka pevačica i dizajnerka Jessica Simpson otkrila je danas da je ponovo trudna. Ona i njen suprug Eric Johnson objavili su na društvenim mrežama da će postati roditelji treću put, da te Jessica nosi devojčicu. “Iznenađenje. Ova mala devojčica će biti peti član naše porodice. Ne možemo biti srećniji zbog ovog blagoslova,” napisala je Simpsonova na instagramu. Ona je potom podelila fotografije šestogodišnje kćerke Drew i godinu dana mlađeg sina Acea, koji drže mnoštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << balona, a podelila je i fotografiju na kojoj se drži za stomak. Objava srećnog para stigla je nekoliko dana pošto je Johnson napunio 39 godina. Supruga mu je rođendan čestitala fotografijom i emotivnom porukom. “Srećan rođendan mom najboljem prijatelju, ocu mojih beba i mom mužu. Volim te, zauvek,” napisala je ona proteklog vikenda.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

STIŽU RODE: Zanosna plavuša ČEKA TREĆE DETE!

Izvor: Story, 19.Sep.2018, 09:30

Američka pevačica i dizajnerka Džesika Simpson otkrila je danas da je ponovo trudna. Ona i njen suprug Eric Johnson objavili su na društvenim mrežama da će postati roditelji treću put, da te Džesika nosi devojčicu. – Iznenađenje. Ova mala devojčica će biti peti član naše porodice. Ne...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.