Jennifer Aniston otkrila tajnu o seriji ‘Prijatelji’ koju nismo znali

Izvor: Tracara.com, 25.Nov.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jennifer Aniston otkrila tajnu o seriji ‘Prijatelji’ koju nismo znali

Jennifer otkrila tajne o seriji ‘Prijatelji’ (foto: Screenshot) Jennifer Aniston je gostući u emisiji The One show na BBC-ju u ponedeljak otkrila da i dalje voli da pogleda stare epizode serije Prijatelji kada ih ‘uhvati’ na televiziji. Glumica je promovisala novi film Office Christmas Party i kada se razgovor okrenuo na jedan od najpopularnijih sitkoma, u kom je glumila Rachel Green, Jenn je priznala da gleda stare epizode kada joj se ukaže prilika. “Ne mogu da odolim. Najpre pokušavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da se setim koja je epizoda u pitanju, a zatim govorim sebi: ‘Ne sećam se toga'”, kaže ona i dodaje: “Jednostavno upadneš u nostalgiju koju serija nosi”. Kada je voditelj pomenuo uvodnu numeru I’ll be there for you, Anistonova je otkrila zanimljivost koju do sada skoro niko nije znao. Naime, ona i ostali glumci iz Prijatelja mrzeli su ovu pesmu. “Osećali smo da je malo…ne znam. Plesanje u vodi? Ta fontana mi se činila malo čudnom”. Zašto su onda snimili tu uvodnu špicu tako? “Uradili smo tako jer nam je bilo rečeno”, priznaje iskreno 47-godišnja zvezda. (Visited 2,762 time, 153 visit today)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dženifer Aniston otkrila tajnu o "Prijateljima": "Uradili smo to samo zato što nam je rečeno"

Izvor: B92, 25.Nov.2016

Dženifer Aniston je gostući u emisiji BBC-ju u ponedeljak otkrila da i dalje voli da pogleda stare epizode serije Prijatelji kada ih ‘uhvati’ na televiziji...Glumica je gostujući u jednoj emisiji govorila o seriji koja ju je proslavila zahvaljujući ulozi Rejčel Grin. Ona je tom prilikom priznala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.