Jellena u petom mesecu, čeka dečaka!

Izvor: Poznati.info, 25.Feb.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jellena u petom mesecu, čeka dečaka!

Jellena Lalović ulazi u šesti mesec trudnoće, a saznala je da čeka dečaka. Pop pevačica nikako ne može da se svrsta u klasične trudnice koje po ceo dan sede i jedu.

Jellena je prilično aktivna, pa neretko možemo da je vidimo i na gradskim dešavanjima, zajedno sa suprugom Komlenom Lalovićem.

Kako saznajemo, pevačica je nedavno bila na ultrazvuku i ovaj par je saznao da će njihovo prvo dete biti dečak.

“Iako nam pol bebe nije bio od važnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << presrećni smo što ćemo dobiti malog naslednika. Osećam se sjano. Nisam se preterano ugojila, taman koliko je i primereno za peti mesec“ – kaže presrećna pevačica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Jellena otkrila pol deteta!

Izvor: Story, 26.Feb.2015, 11:56

Pevačica Jelena Lalović ulazi u šesti mesec trudnoće, a sada je otkrila i kog pola će biti njeno prvo dete...Jelena i Komlen Lalović, foto: Vladimir Šporčić..Pop pevačica nikako ne može da se svrsta u klasične trudnice budući da je prilično aktivna, pa neretko možemo da je vidimo i na...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.