Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić se razvode?!

Izvor: Svet plus, 25.Dec.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić se razvode?!

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić se razvode?! Iako je njihov brak doskora važio za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, košarkaš i glumica već mesecima, navodno, prolaze kroz ozbiljnu bračnu krizu, navode domaći mediji. Kako izvor blizak paru otkriva, navodno su žestoke svađe košarkaša i glumice postale su svakodnevne, zbog čega već neko vreme razmišljaju o razvodu.

- Otkako su se Jelisaveta i Miloš Teodosić venčali, ona je bila ta koja je pristala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ga prati bez obzira koliko će to prometiti njen život. Kada su pre deset meseci postali roditelji, briga o ćerkici Petri joj je oduzimala dosta vremena i nije joj teško padalo to što je Teo većinu vremena odsutan. Ipak, poslednjih meseci Jelisaveta je sve nezadovoljnija time što im brak nije kao na početku, iako su se venčali pre samo dve i po godine, a umesto da nađu kompromis, počeli su da teraju inat jedno drugom i da se konstantno svađaju. Rasprave su prerasle u ozbiljne sukobe i tako je već nekoliko meseci - objašnjava izvor i otkriva da je košarkaš posle nekog vremena počeo da beži od problema i da se udaljava od supruge i kuće.

- Pokušaji da razgovorom i kompromisom reše krizu u koju su zapali završili su se bezuspešno, a svako spominjanje problema stvaralo je haos u njihovom domu. Teo već dugo oseća bes, budući da se na sve načine trudio da njegova karijera ne utiče na brak i porodicu, a desilo se upravo suprotno. Kada god počne svađa, izađe iz kuće da ne bi slušao Jelisavetu i po celu noć se ne vraća. Kako ima dva treninga dnevno, jedva se viđaju, što još više šteti njihovom odnosu - kaže izvor, koji ističe da Jelisaveta nije spustila loptu ni kada je Miloš potpisao ugovor za italijanski košarkaški klub da bi bili bliže Srbiji.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji bruje o tome da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode: Glumica je otkrila pravu istinu

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2019

Vest da se poznat par rastaje zasnovana je na neimenovanom izvoru, a glumica je morala da se oglasi tim povodom Još jedna neistina u moru onih koje plivaju po srpskim portalima ugledala je svetlost dana. Vest da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode zasnovana na neimenovanim...

Nastavak na Večernje novosti...

RAZVODE SE JELISAVETA I TEODOSIĆ! Prolaze kroz PAKAO, imaju ŽESTOKE SVAĐE, košarkaš ovo ne može da TRPI

Izvor: Scandal.rs, 25.Dec.2019

Iako je brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića doskora važio za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, košarkaš i glumica već navodno mesecima prolaze kroz ozbiljnu bračnu krizu. Kako izvor blizak paru otkriva, žestoke svađe košarkaša i glumice navodno su postale svakodnevne, zbog čega...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.