Jelisaveta Orašanin: Prvog januara ćete saznati ko je ubica! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Dec.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisaveta Orašanin: Prvog januara ćete saznati ko je ubica! VIDEO

Jelisaveta Orašanin igra u popularnoj seriji Ubice mog oca, a poslednja epizoda ove sezone biće prikazana 1. januara, kada će i mnoge stvari biti razjašnjene. Ili se bar nadamo da hoće.

Jelisaveta Orašanin u seriji Ubice mog oca tumači lik Tiijane, koja je prostitutka, a za nju je ona predstavljala izazov:"Svaka glumica u svojoj karijeri ima neku ulogu koja je škakljiva za gledaoce, ali ne i za nju. Meni je gluma poziv i trudim seda mi gledaoci veruju dok tumačim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << lik. Ako se to desi, dobro sam uradila. Lik Tijane je za mene bio izazov. Ko je ubica u seriji, saznaće se prvog januara" ispričala je lepa glumica za Blic Puls i dodala da se raduje drugoj sezoni serije koja je oborila sve rekorde gledanosti:"Naravno da se radujem drugoj sezoni serije. Ovako dobra i kvalitetna serija zaslužuje nastavak" rekla je ona.

Evo i trejlera poslednje epizode koja je na programu u nedelju u 20 časova na Prvom programu RTS-a:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

On je UBICA MOG OCA! Evo koga su gledaoci OPTUŽILI! (ZVANIČNI REZULTATI)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Dec.2016

U nedelju, 1. januara završava se prva sezona od 10 epizoda kriminalističke serije "Ubice mog oca" koja je gledaoce prikovala za male ekrane!..U susret nedelji, mi smo pitali naše čitaoce i gledaoce popularne serije ko je ubica, a najveći deo glasova odneo je muškarac...Printskrin: Youtube/RTS...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.