Jelisaveta Orašanin: Bore me ne rastužuju

Izvor: Svet, 22.Jun.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisaveta Orašanin: Bore me ne rastužuju

Vitko telo i blistav ten glavni su ženski aduti glumice Jelisavete Orašanin, koja je još u detinjstvu u svom domu naučila prve lekcije o značaju nege, a s vremenom je nadograđivala znanja o zdravom načinu života uopšte. Osim što brine o lepoti i zdravlju lica i tela, poznata dvadesetsedmogodišnjakinja veoma vodi računa o ishrani, dok joj je sport deo svakodnevice.
Iako nije sklona eksperimentisanju, u prilog čemu najbolje govori činjenica da isti parfem koristi već dvanaest >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << godina, pre izvesnog vremena odvažila se da skrati kosu, a nedavno je prvi put izvukla i pramenove.
U svakoj prilici odajete utisak negovane mlade žene, koliko vodite računa o izgledu?
Vodim računa, ali nisam opterećena. Zdravo se hranim i pijem dosta vode koja blagotvorno utiče na organizam i na kožu. Redovno treniram i na dva ili tri meseca idem na tretmane kod svoje kozmetičarke Dragice. Imam odličnu genetiku, mama i tata i sestra takođe imaju jako lepu kožu, tako da nikada nisam imala problem sa tenom, čak su me zaobišle i pubertetske bubuljice.”
Jeste li naviku da se pažljivo negujete stekli u porodici?
Mene i sestru roditelji su odmalena prvo navikli na osnovnu higijenu, poput čestog pranja ruku, pa nam je navika da vodimo računa o sebi ostala iz detinjstva. Nekada možda preterujemo u tome, ali bolje je i tako nego da smo nemarne.”

Kako birate preparate za negu?
Imam potpuno poverenje u svoju kozmetičarku tako da mi ona preporučuje preparate. U pitanju su kreme iz Japana napravljene po tamošnjoj najnovijoj tehnologiji, a pošto je moje lice osetljivo, to su jako blagi preparati na bazi termalne vode i drugih prirodnih sastojaka. Moje lice ne trpi jake pomade, pa umesto njih radije koristim emulzije.”
Na koji način započinjete, a na koji završavate dan?
Ostatak intervjua pročitajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelisaveta Orašanin: Bore me ne rastužuju

Izvor: Scandal.rs, 22.Jun.2016

Vitko telo i blistav ten glavni su ženski aduti glumice Jelisavete Orašanin, koja je još u detinjstvu u svom domu naučila prve lekcije o značaju nege, a s vremenom je nadograđivala znanja o zdravom načinu života uopšte. Osim što brine o lepoti i zdravlju lica i tela, poznata dvadesetsedmogodišnjakinja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.