Jelica Sretenović o seriji Bolji život: Koka bi i dalje bila u braku sa Sašom!

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelica Sretenović o seriji Bolji život: Koka bi i dalje bila u braku sa Sašom!

Jelicu Sretenović proslavila je uloga Koke u seriji "Bolji život", koja slavi 30 godina od početka emitovanja, a njoj ne smeta što je ljudi i dalje poistovećuju sa tim likom.

Jelica Sretenović jedna je od najvećih glumačkih legendi kod nas, a njene uloge govore same za sebe. Ipak, uloga vrcave Koke u seriji "Bolji život" je njena lična karta i tako će ostati:"Velika je sreća dobiti takvu ulogu. Ja sam je dobila kada sam dostigla jednu vrstu zrelosti da mogu da nosim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << veličinu uloge jer se ona podvodi pod glavnu ulogu. Koka je imala jedan svoj život, svoj put koji je zaokružen hepiendom, tako da je to uloga koja me je proslavila. Ušla sam u narod, on me je zavoleo i postala sam poznata. Mnogi kažu da nije bitno da li si poznat. To nije tačno. Mi se svi bavimo ovim poslom, između ostalog, sa ciljem da napravimo neko ime. Ako to ne uradimo, sve je džabe" ispričala je glumica za Informer i otkrila kako bi danas uzgledala Koka:"Izgledala bi kao sada ja, kako drugačije? Pretpostavljam da bi i dalje bila u braku sa Sašom, a mali Vuk bi već imao 30 godina i radio negde na ugovor, ako bi mu se posrećilo".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.