Jelenu Tomašević napao konj na snimanju spota! (video)

Izvor: Svet, 08.Feb.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenu Tomašević napao konj na snimanju spota! (video)

Jelena Tomašević rešuila je da nasmeje pratioce na Instagramu, pa je podelila interesantan momenat sa snimanja spota za pesmu “Da mi je da mi se vrati”.
Iako je pesmu izdala pre skoro godinu dana, pevačica je na Instagramu podelila delić sa snimanja spota na Zlatiboru. U pitanju je scena sa konjem u kojoj Jelena treba da priđe životinji i pomazi je.
Međutim, kada je jelena prišla konju, on je počeo da skače i rže zbog čega se pevačica uplašila i pobegla. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je sve na kraju bilo u redu, pevačica danas može svemu da se smeje.
“Plačem od smeha dok gledam ovaj slučajni snimak sa snimanja spota za pesmu “Da mi je da mi se vrati”… Romantika u spotu, a iza kamera”, napisala je pevačica na Instagramu.

Видео запис корисника Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) дана 8. Феб 2017. у 5:05 PST

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelenu Tomašević napao konj na snimanju spota! (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2017

Jelena Tomašević rešuila je da nasmeje pratioce na Instagramu, pa je podelila interesantan momenat sa snimanja spota za pesmu “Da mi je da mi se vrati”...Iako je pesmu izdala pre skoro godinu dana, pevačica je na Instagramu podelila delić sa snimanja spota na Zlatiboru. U pitanju je scena sa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.