Jelena se povukla sa televizije, a sada priznaje da joj je JEDINI PRIJATELJ sa estrade ova pevačica - niko ih ne bi povezao

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 10:57

Jelena se povukla sa televizije, a sada priznaje da joj je JEDINI PRIJATELJ sa estrade ova pevačica - niko ih ne bi povezao

Ne planira nikada da se vrati televizijskom poslu!

Veliki broj javnih ličnosti pojavio se prethodne večeri na reviji kreatora Bate Spasojevića, a među njima i poznata književnica i bivša voditeljka Jelena Bačić Alimpić.

Pred kamerama portala Srbija Danas, Jelena je progovorila kako se snašla u ulozi bake, koliko se smatra srećnom, kao i da li joj nedostaje nekadašnji voditeljski posao, te da li neguje prijateljstva sa pripadnicima estrade. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Početkom ove godine Jelena Bačić Alimpić postala je baka. Književničin sin Marko dobio je kćerku sa svojom izabranicom Antonino, a ponosna baka ne krije koliko ju je to ispunilo.

- To je nešto najlepše na svetu. Kada su mi ranije govorili da se to rečima ne može opisati, ja kao pisac vam kažem, da se zaista, rečima ne može opisati. To je dvostruka ljubav, dupla ljubav, to je dete vašeg deteta. Prosto, ja je obožavam. Planetu bih zbog nje pomerila - govori naša sagovornica.

Na pitanje koliko se Jelena smatara srećnom ženom, ona daje mudar odgovor.

- Hvala Bogu na svemu što mi je dao. U tom smislu sam srećna žena. Naravno, imam privatne lomove, padove. Znate kako malom detetu kada padne kažu: "Ustani od toga se raste." Tako i ja, kada malo padnem, malo porastem - ističe književnica.

Na pitanje da li joj nedostaje voditeljski posao, po kom se proslavila ili je pisanje njen konačni odabir i konačni poziv, bez dvoumljenja odgovara.

- Apsolutno pisanje, ja sam profesor književnosti, to je moja prva i poslednja ljubav.

S obzirom da se Jelena Bačić Alimpić povukla iz televizijskog posla i da je poznata po saradnji sa brojnim pripadnicima estradnog neba, pitali smo je koliko prijatelja, zapravo, ima na estradi.

- Od javnih ličnosti, družim se sa Gocom Tržan godinama. To je baš prijateljstvo. Poznanstava imam mnogo, sa svima sam u korektnim odnosima... mnogo glumaca i mnogo ljudi iz javnog života, ne samo estrade - zaključuje naša sagovornica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.