Jelena Tomašević: Pevam besplatno za doček!

Izvor: Poznati.info, 26.Dec.2013, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević: Pevam besplatno za doček!

Gostujući u jutarnjem programu radija S Jelena Tomašević bila je okružena brojnim fanovima. Svi oni okupili su se u okviru akcije “Doručak sa zvezdama” kako bi upoznali ovu popularnu pevačicu, razgovarali sa njom, slikali se ali i čuli je kako ona to peva uživo i to u ranim jutarnjim časovima.

Ipak, voditelji emisije “Dobro jutro Srbijo” Natalija Milosavljević i Ivan Milovanović imali su dovoljno vremena da joj postave i par pitanja i tako saznaju ekskluzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << informacije.

”Jel istina da ćeš za Novu Godinu pevati besplatno? – pitao je pevačicu voditelj na šta je ona odgovorila: ”Istina je, biću tu u Beogradu na Trgu, pevaću 45 minuta, sat vremena”.

Osim toga, pevačica je priznala da je tačno da je trebalo da učestvuje u šou “Tvoje lice zvuči poznato”. ”Jeste ali nisam imala vremena zbog nekih svojih privatnih obaveza tako da nisam mogla da prihvatim, ali gledam redovno” – rekla je ona i dodala koga bi sve mogla da imitira:

”Mogla bih da imitiram Bijonse, Vitni Hjuston, Adel, možda Ejmi Vajnhaus, možda Robi Vilijamsa, Miroslava Ilića…dala bih sve od sebe. Volela bih da imitiram i Bebi Dol. Druženje sa pevačicom nastavljeno je u “S kafeu” gde je ona zapevala, družila se sa fanovima i gde su svi zajedno doručkovali.

Autor: Goran, Foto: Radio S

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.