Jelena Rozga spremna za brak: Nikad ne kasnim i peglam vrhunski

Izvor: Svet, 09.Dec.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga spremna za brak: Nikad ne kasnim i peglam vrhunski

Splitska pevačica Jelena Rozga trenutno živi najlepši period svog života.
“Trenutno živim najlepši period svog života. Svoj ljubavni život opisala bih kao bajku, a Stjepan Hauser je ljubav mog života”, priča pevačica koja je prema njenim rečima spremna za brak.
Rozga se pohvalila da uredno obavlja kućne poslove što smatra svojom vrlinom, navodi 24sata.hr.
“Prava sam čistunica tako da se pre spavanja namažem s brojnim kremicama, jer ujutru volim da jastuk miriše na mene. Deo mog tela koji najviše volim su moje okice. Nikad ne kasnim i peglam vrhunski”, otkrila je Rozga.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rozga otkrila svoju najveću tajnu

Izvor: Blic, 09.Dec.2015

Pevačica Jelena Rozga kaže da je Stjepan Hauser ljubav njenog života i da mu nikada ne bi oprostila prevaru...- Pored mene, sve su ostale nebitne - rekla je pevačica...Rozga je kao gošća jednog radija rekla da je prava čistunica...- Pre spavanja se namažem kremama, jer ujutru volim da jastuk...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.