Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 11:57

Jelena Rozga priznala ZBOG ČEGA je napustila grupu Magazin: Od Huljića dobila samo jedan zahtev

Iskrena do koske.

Jelena Rozga bila je pravo osveženje na javnoj sceni kada je nakon odlaska Danijele Martinović postala deo benda Magazin. Posebno je zanimljiva priča kako se Tonči Huljić odlučio baš za nju.

Pre nego što je osvojila čitav Balkan i počela da puni Arene širom regiona, Jelenu Rozgu smo zavoleli kao ženski vokal grupe Magazin. Jelena je postala deo ovog hrvatskog pop sastava krajem devedestih, a odmah na početku se dogodio i veliki hit "Ginem".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tonči Huljić je u jednom intervjuu otkrio da je tokom potrage za novom pevačicom čuo nečiji predlog da mu jedna mlada, vitka, plava balerina bude nova pevačica, koja se zove Jelena Rozga. Iako je nije ni čuo kako peva, Tonči je odmah pristao. Dodatno ga je oduševio njen talenat, a upravo je Jelena i ostavila najveći pečat u ovoj grupi.

Jelena je 2006. godine započela solo karijeru, a o napuštanju grupe Magazin je u jednom intervju izjavila:

- Nisam više bila srećna. Htela sam napustiti Magazin jos 2004. godine ali je Tonči rekao:"Hajmo snimiti još jedan album". Tako je nastao moj najveći hit "Ne tiče me se". Jako puno sam naučila od Magazina - izjavila je Rozga.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.