Jelena Rozga otkrila da li je i dalje verena! FOTO

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga otkrila da li je i dalje verena! FOTO

Jelena Rozga, pop pevačica, verena je za Stjepana Hausera, člana popularnog sastava "2Cellos", a s vremena na vreme povede se priča o tome da su raskinuli.

U poslednje vreme sve su glasnija šuškanja o tome da je popularni par raskinuo vezu, ali je pevačica na sebi svojstven način to demantovala. Naime, ona je na svoj instagram profil okačila fotografiju sa Stjepanom, koja je nastala u Puli, gde "2Cellos" trenutno snima novi spot, a Jelena mu se pridružila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kako bi proveli dan zajedno. Svojim komentarom ispod slike, tačnije haštagovima #sretna i #ljubav, pevačica je stavila do znanja da nema ni govora o raskidu.

#selfie #pula #croatia #happy #love

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Nov 15, 2016 at 10:44am PST

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.