Jelena Rozga održala sinoć koncert za pamćenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 14:27

Jelena Rozga održala sinoć koncert za pamćenje

Najveća diskoteka na Balkanu, budvanski Top Hill, bila je premala da primi sve one koji su želeli da čuju jednu od najpopularnijih pop zvezda regiona

Popularna Splićanka sinoćnjim nastupom, još jednom je potvrdila zašto je jedan od najcenjenijih izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni! Pevačica koja je sinonim za talent, lepotu i harizmu, potpuno je osvojila srca svojih fanova, koji su zajedno sa njom, gotovo puna dva sata, uglas pevali mnoge hitove koji su obeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jeleninu karijeru.

Publika je imala priliku da doživi neponovljivu eksploziju energije i emocija tokom spektakularnog nastupa, a atmosfera je dostigla vrhunac kada je Rozga izvodila neke od svojih najvećih hitova, poput „Bižuterije“, Da li znaš da te ne volim“, „Tsunami“ i mnogih drugih.

Nakon nastupa Jelena je bila vidno emotivna i uzbuđena i nije krila osećanja. „Ne mogu vam opisati koliko sam srećna! Ljubav koju sam ovde dobila večeras i neverovatna interakcija sa ljudima koji su sa mnom podelili svaku emociju su moj najveći životni pokretač“ – rekla je pevačica.

Rozgu će uskoro i domaća publika imati priliku da čuje, i to na novosadskom Spensu, kada će održati veliki koncert u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“. Jelena je već održala nezaboravne koncerte u zagrebačkoj i beogradskoj areni, a koncert u Novom sadu održaće 28. oktobra, u organizaciji Skymusic-a.

Za koncert vlada nezapamćeno interesovanje, a ograničeni broj ulaznica i dalje je dostupan putem mobilne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, kao i na prodajnim eFinity mestima – u TC Rajićeva u Beogradu, na blagajnama Doma Omladine i Štark Arene, kao i na više od hiljadu Moj kiosk objekata širom zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.