Jelena Rozga: U životu ništa ne bih menjala, želim da ostanem idealista

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga: U životu ništa ne bih menjala, želim da ostanem idealista

Nežna, romantična i puna optimizma pop zvezda Jelena Rozga vodi život po svojoj meri, baš onako kako je maštala dok je bila devojčica. Muzika, kao bazični deo njenog bića, kroz koju izražava svu tananost svoje duše, donela joj je mnogo toga lepog, na čemu je zahvalna. Sa koliko strasti, ljubavi i vere peva najbolje oseća njena publika, a tajna leži u iskrenosti jer svaku notu i stih duboko proživljava. Atraktivna Hrvatica je van scene jednako senzibilna, ali privatnost ljubomorno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << čuva. Posle mirnog emotivnog perioda, lepa Splićanka ponovo je zaljubljena.
Na početku razgovora za „Hello!”, Jelena se osvrnula na početak svog muzičkog putovanja, otkrivši mnoge detalje iz njene dve decenije duge karijere, tokom koje se menjala i sticala sve veće samopouzdanje, istakavši da je njen detinji duh idealiste ostao netaknut, na šta je ponosna.
Da li ste u dvadesetima zamišljali svoje tridesete i koliko one danas liče na tu zamišljenu sliku?
“U dvadesetim nisam razmisljala o tridesetima, baš kao što ni sadane razmišljam kao tridesetogodišnjakinja. Godine su samo brojke i jedino dobro što donose je životno iskustvo koje nas čini zrelijim i ponekad pametnijim. Bitno je da li si zadovoljan i ispunjen kao ličnost, a ne koliko godina imaš.”
Šta biste u ovom trenutku rado promenili u svom životu da možete?
“Ne bih menjala ništa, srećna sam i ispunjena. Naučila sam da budem vredna, aktivna i energična. U životu sam uradila mnogo toga, donosila sam i pravilne i pogrešne odluke. Pravila sam greške isigurno ću ih još praviti, i velike i male, ali svaku od njih ću i platiti, jer su moje. Ostajem ranjiva, romantična i idealista, kakva sam bila i sa petnaest godina, ne želim nikada da se to promeni.”
Kompletan intervju pročitajte OVDE.
Intervju: Deana Đukić
Foto: Mirko Tabašević

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Rozga: U životu ništa ne bih menjala, želim da ostanem idealista

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Nežna, romantična i puna optimizma pop zvezda Jelena Rozga vodi život po svojoj meri, baš onako kako je maštala dok je bila devojčica. Muzika, kao bazični deo njenog bića, kroz koju izražava svu tananost svoje duše, donela joj je mnogo toga lepog, na čemu je zahvalna. Sa koliko strasti, ljubavi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.