Jelena Rozga: Pevam modernim i jakim ženama! FOTO

Izvor: Svet plus, 21.Dec.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga: Pevam modernim i jakim ženama! FOTO

Miljenica regiona, Jelena Rozga, danas je organizovala druženje sa novinarima u beogradskom klubu Kasina, povodom objavljivanja novog albuma Moderna žena!

Pet godina od objavljivanja poslednjeg albuma, Jelena Rozga napokon je obradovala svoju vernu publiku novim pesmama. Pre par dana izašao je njen novi album snažnog naziva "Moderna žena", pa je tim povodom došla u Beograd i organizovala druženje sa sedmom silom kako bi predstavila ono na čemu je dugo radila. Za naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << portal je odgovorila na nekoliko pitanja:

Da li si zadovoljna uspehom koji je album postigao samo par dana od objavljivanja?

Jesam, itekako, prvi tiraž je već rasprodat i jako sam srećna, pesme se već pevaju, pogotovo pesme "Pismo-glava" i "Moderna žena" za koje smo snimili spotove. Pevaju se naveliko i naširoko (smeh) i to je ono što je najbitnije. Jako sam srećna što nakon pet godina imam novi album u rukama!

Planiraš li da ekranizuješ još neke pesme?

Sigurno da hoću, ali to ćemo ostaviti za kad prođe Nova godina. Mislim da ću planove za celu 2017. godinu praviti kad prođu novogodišnji praznici i kad se svi malo odmorimo (smeh).



Da li je neka pesma sa novog albuma po nečemu specifična?

Svaka! (smeh) Za mene je svaka pesma specifična, ja se u svojim pesmama obraćam ženama i one uglavnom čine moju publiku, 80 posto žena dolazi na moje nastupe i sve su ove pesme napisane za nas moderne i jake žene, kraljice!

Da li planiraš neki veliki koncert u Beogradu?

To ćemo sve ostaviti za narednu godinu, napravićemo jedan sastanak kad se svi lepo odmorimo od praznika, a vi ćete sve na vreme saznati.

A onda smo Jeleni postavili nekoliko pitanja iz naše rubrike leksikon, na koje je ona rado odgovorila:

Da imaš vremeplov, u koju godinu bi se vratila i zašto?

Ja se ne bih vraćala nigde, ja sam sve te godine prošla i bile su lepe.

Koju društvenu mrežu najviše koristiš?

Instagram! (smeh)



O čemu maštaš pred spavanje?

Ja-non stop nešto maštam i sanjam, u stvari je to nešto prekrasno.

Kojoj hrani ne možeš da kažeš NE?

Ja sve volim da jedem, zaista sve volim, ali najviše obožavam slatkiše (smeh).

Koju supermoć bi volela da poseduješ?

Da imam čarobni štapić, ja bih sve ljude koji ratuju ni zbog čega i gde stradaju nedužni... to bih promenila.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.