Jelena Rozga: Ostvariti se kao majka nije merilo uspeha!

Izvor: Svet plus, 16.Feb.2020, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga: Ostvariti se kao majka nije merilo uspeha!

Ne zamišljam svoje venčanje jer bez ljubavi, potpore i poverenja potpisani papir ne znači ništa. Ostvariti se kao majka nije merilo uspeha! Ovako Jelena Rozga odgovara na pitanja o tome kad će se ostvariti u ulozi majke! 

Jelena Rozga jedna je od popularnijih pevačica sa ovih prostora. Nedavno je objavila novu pesmu pod nazivom "Sveto pismo" koja je već postala vrlo slušana. Ona je više od dvadeset godina na muzičkoj sceni, a iako ima uspešnu karijeru, još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pronašla srodnu dušu.

I pored uspeha u poslovnom smislu, Jelena ima malo kompleksnije viđenje uspeha.

"Uspeh je za mene biti srećan. A još kad imaš tu moć da usrećiš nekoga pesmom... Ima li šta lepše od toga?!"

Kao uspešna žena od 42 godine, često dobija pitanja kada će se udati i roditi dete.

"Pitaju me, ali me to ne uzrujava. Ja želim da se ostvarim i kao majka, nije to tajna, ali isto tako smatram da to nije merilo uspeha." - iskrena je bila Jelena Rozga.

Nakon pitanja o detetu i majčinstvu, neretko Jelenu pitaju i o venčanju.

"Ne zamišljam svoje venčanje jer bez ljubavi, potpore i poverenja potpisani papir ne znači ništa. Ono što je iskreno između dvoje ljudi puno je jače od toga." - rekla je pevačica.

A evo šta su poznati radili pre nego što su postali zvezde:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.