Jelena Petković: Presrećna sam što ću roditi devojčicu! FOTO

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Petković: Presrećna sam što ću roditi devojčicu! FOTO

Jelena Petković nalazi se u četvrtom mesecu trudnoće, a nedavno je i saznala da će početkom aprila postati ponosna mama jedne malene devojčice.

Voditeljka emisije "Stem 011" u srećnoj je vezi sa izvesnim Nikolom, koga vešto krije od očiju javnosti, jer je to njegova želja . Iako je u početku želela da sakrije informaciju od javnosti, barem u prvim mesecima, vest o njenoj trudnoći brzo se proširila, ali sada sa ponosom priča o svemu šta joj se dogodilo i otkriva da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << će u aprilu postati mama malene devojčice:

Vešto skrivam tvoj lik od ljudi pomalo zlih k'o trn u oku naša sreća je za njih....

A photo posted by Jelena Petkovic (@jelenastem011) on Oct 26, 2016 at 4:09am PDT

"U početku mi je sasvim svejedno da li će biti dečak ili devojčica, samo mi je važno da dete bude zdravo. Ipak, kada sam saznala da je devojčica u pitanju, bila sam presrećna, jer svaka žena mašta da ima ćerku", rekla nam je kroz osmeh Jelena i otkriva da je pol deteta saznala putem krvim: "Da sačuvam sebe od strahovva, odlučila sam se za ovu metodu, jer su moje drugarice radile dabl testove i nisu se pokazali kao najtačniji".

🎂🎉

A photo posted by Jelena Petkovic (@jelenastem011) on Oct 26, 2016 at 4:01am PDT

Takođe, Jelena napominje da su se ona i njen izabranik Nikola dogovorili, da on bira ženska imena, dok je voditeljka zadužena za muška. Ipak, pošto je devojčica u pitanju, ponosni tata zajedno sa kumom Dejan Subotićem izabraće ime za princezu: "U opciji su tri imena, ali kum će dati završnu reč", rekla je prezadovoljna Jelena Petković koja je pre dva dana i proslavila svoj rođendan u krugu prijatelja i svog izabranika u jednoj beogradskoj kafani.

Moji kumovi...

A photo posted by Jelena Petkovic (@jelenastem011) on Oct 26, 2016 at 3:48am PDT

A photo posted by Jelena Petkovic (@jelenastem011) on Oct 26, 2016 at 6:14am PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.