Jelena Krunić pobedila u NAJPERVERZNIJEM takmičenju u Zadruzi, evo šta je uradila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Krunić pobedila u NAJPERVERZNIJEM takmičenju u Zadruzi, evo šta je uradila! (VIDEO)

Da li je moguće OVO?

Koliko je perverzna i ekscentrična Jelena Krunić je pokazala nebrojeno puta u svim dosadašnjim rijalitijima, pa ipak... Uspela je ponovo da izdominira!

SVA SE TRESE OD SEKSA! Luna se OVAKO prazni sa Slobom u Zadruzi! (VIDEO)

U Zadruzi je, verovali ili ne, organizovano takmičenje u - gutanju banane! Kao prave "umetnice" i "majstori zanata" su se u tom pogledu pokazale, pre svih, Jelena Krunić i Ana Korać.

Potpuno šiznula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad ga je VIDELA GOLOG! Od Luninog URLANJA, tresla se kuća! Izvređala sve! DEBILI! Au! (VIDEO)

Kad je Ana krenula da "obrađuje" bananu, činilo se da joj premca nema, i da je pobeda sigurno njena. Onda je, međutim, Krunićka prišla, "poigrala" se zajedno sa Anom i u "foto finišu" odnela pobedu.

Necenzurisan snimak "takmičenja" možete da pogledate OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.