Izvor: Scandal.rs, 12.Sep.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Krunić otkrila da li je imala intimne odnose sa Filipom Reljićem! (VIDEO)

Zbog čega ga je jutros pohvalila Jelena Krunić, bilo je pitanje koje je večeras dobio Filip Reljić od strane gledalaca. Međutim, na ovo pitanje je umesto Filipa odgovorila Jelena Krunić. Tom prilikom Jelena je govorila kako ne zna zbog čega je uputila pozitivne komentare Reljiću, a zatim je otkrila i da li su imali intimne The post Jelena Krunić otkrila da li je imala intimne odnose sa Filipom Reljićem! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sara Reljić uputila surovu poruku Dalili Dragojević!

Izvor: Scandal.rs, 12.Sep.2019

Zadrugari odgovaraju i na pitanja gledalaca koja pomno prati i učesnica prve sezone “Zadruge”, pevačica Sara Reljić. Inače, u Beloj kući trenutno boravi i Sarin brat, Filip Reljić. Sara je na svom Instagram profilu uputila poruku Dalili Dragojević koja je ranije imala žestoku svađu sa njenim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.