Jelena Kostov odabrala ime za sina! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Kostov odabrala ime za sina! FOTO

Pevačica Jelena Kostov uskoro će dobiti svoje prvo dete, a njen izabranik i ona odabrali su ime za sina, koje je objavila na instagramu.

Jelena Kostov iznenadila je sve kada je objavljeno da se početkom godine u velikoj tajnosti udala za svog verenika Miljana Vukovića. Kako je sama rekla, to je uradila upravo da bi izbegla prisustvo medija i javnosti, jer je to za njih bio intimni čin. Ipak, od svojih fanova nije želela da krije ime koje će njen suprug i ona dati sinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pa je tako na instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički stomak, a u opisu je stajalo "MILIJA". Njeni fanovi pohvalili su izbor imena, te je očigledno da se svima sviđa.

💙💙💙MILIJA💙💙💙

A photo posted by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Feb 2, 2017 at 8:53am PST

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.