JELENI KOSTOV PAS POJEO CIPELE

Izvor: Kurir, 15.Avg.2010, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENI KOSTOV PAS POJEO CIPELE

Pevačicu Jelenu Kostov ovih dana je baš poterao maler. Osim što joj se na nastupu pocepala haljina, pas njene drugarice joj je pojeo omiljene cipele.

- Vratila sam se u Beograd s nastupa koji sam imala na Zlatiboru i pozvala drugaricu na kafu. Ona je povela i svog psa rase mops.

I tako smo se nas dve zakafenisale, reč po reč, pa nismo ni primetile da je kučence negde nestalo. Kad smo ga našle, imale smo šta i da vidimo. On je smotao moje omiljene cipele i skroz ih izgrizao. Ali, nije bitno, važno je da sam se ja lepo ispričala sa drugaricom - kazala je Jelena.

(D. I.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeleni Kostov pas sažvakao omiljene cipele!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2010

Pevačicu Jelenu Kostov ovih dana je baš poterao maler. Osim što joj se na nastupu pocepala haljina, pas njene drugarice joj je pojeo omiljene cipele. - Vratila sam se u Beograd s nastupa koji sam imala na Zlatiboru i pozvala drugaricu na kafu. Ona je povela i svog psa rase mops. I tako [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.