Jelena Karleuša se oprostila od majke: Sve će biti onako kako si ti želela

Izvor: Tracara.com, 05.Mar.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša se oprostila od majke: Sve će biti onako kako si ti želela

Divna Karleuša, radijska novinarka i majka poznate pevačice Jelene Karleuše preminula je nakon duge i teške bolesti u 62. godini. Njena smrt rastužila je sve njene prijatelje a najviše ćerku, koja je za nju bila posebno vezana. Jelena je neutešna u svom bolu, a od majke oprostila se putem emotivne čitulje. “Pobednice moja, moj veliki borcu… ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela… ponosu moj, uzoru moj, ljubavi moja, lepa nasmejana… spavaj mirno, anđele moj… >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << tvoja Jelena”, napisala je pevačica. U drugoj čutulji, koju su potpisali Jelena, Danijela, Marko, Anita, Nika i Duško piše: “Anđele naš lepi i dobri tu si s nama, zauvek dok mi živimo, živiš i ti…”. Sahrana će biti održana u sredu, 6. marta 2019. godine u 15:20 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Osvanuo dokaz koliko je Jelena bila vezana za majku!

Izvor: Scandal.rs, 06.Mar.2019, 02:13

Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, preminula je u 61. godini u svom stanu u nedelju, 3 marta. Jelena se od majke oprostila potresnim rečima: “Pobednice moja, moj veliki borcu… ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela… ponosu moj, uzoru moj, ljubavii moja, lepa nasmejana…...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.