Jelena Karleuša obrusila mužu kandidatkinje koju je uvredila u Zvezdama Granda

Izvor: Tracara.com, 20.Feb.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša obrusila mužu kandidatkinje koju je uvredila u Zvezdama Granda

U prošloj emisiji Zvezda Granda Jelena Karleuša upala je u sukob sa jednom kandidatkinjom, koju je kritikovala zbog neukusnog izgleda. Kako bi istakla poentu, pevačica je pitala kandidatkinju da li u njenom rodnom Trebinju ima struje, tj. da li može da se poveže na internet kako bi videla u kom pravcu je otišla moda u 21. veku. Ovo pitanje je jako uvredilo kandidatkinju, zbog čega nije želela da odgovori na njega. Rasprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << se proširila i na društvene mreže, nakon što je njen suprug na Facebooku napisao: ’’Imamo internet, svi smo videli tvoju bruku i sramotu, Jelena’’, aludirajući na nedavni skandal koji se desio pop divi. Naravno, Karleuša je odmah reagovala i svoj odgovor objavila na Instagramu: ’’Znam da si gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u svoju ženu. Ali ako bude poslušala moje savete, možda je pogledaš bar ti kad u ovom poslu onakva nema šanse’’, napisala je pevačica, pa dodala: ’’P.S. Nema ništa bednije od muškarca koji se sveti ženi. Veće bruke i sramote od toga nema’’.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleuša ŽESTOKO odgovorila mužu kandidatkinje Zvezda Granda sa kojom se sukobila u emisiji! (FOTO)

Izvor: Svet, 20.Feb.2019

Jelena Karleuša žestoko se sukobila sa jednom kandidatkinjom u emisiji Zvezde Granda emitovanoj u subotu uveče. Naime, problem je nastao kada je JK konstatovala da kandidatkinja izgleda neukusno, da veze sa modom nema i kada ju je pitala da li u njenom rodnom Trebinju ima struje i Interneta koji bi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.