Jelena Golubović SUROVA: Luna, tvoj otac je tukao tvoju majku! STRAŠNA SVAĐA! (video)

Izvor: Svet, 16.Okt.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović SUROVA: Luna, tvoj otac je tukao tvoju majku! STRAŠNA SVAĐA! (video)

Jelena Golubović je, čim je ušla u rijaliti, napala je Lunu Đogani i Slobu Radanovića. Ona ne prestaje da priča o njima!
Zbog toga se danas sa njom sukobila i Teodora Džehverović, koja je stalau odbranu svojih prijatelja.
“Ja bih podržala svoju ćerku kakva god da je, ali ne slažem se da se sreća gradi na tuđoj nesreći. Ja bih mojoj ćerki rekla: ‘Ćerko, to što radi sad njoj uradiće posle tebi'”, objasnila je Jelena, dok je Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izjavila da se slaže sa Gagijem.
Teodora je nastavila da brani svoj stav, a onda je Jelena iznela u javnost jedan detalj o Gagiju Đoganiju.
“Šta je Gagi radio Anabeli kad je našla drugog? Zabranio joj da peva Đoganijeve pesme, tukao je. I ko mi onda priča o moralu”, rekla je Golubovićeva. Tada se u raspravu uključila i Luna.
“Ne, taman posla, ona je poštena, ona je fina, a ja širim noge oženjenom muškarcu”, rekla je Luna.
Nakon toga se povela rasprava o fotografiji sa venčanja koja je Slobi stigla sa stvarima, što je Lunu izbacilo iz takta.
Pogledajte ceo snimak:

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zadrugarka napala Slobu: Ponižavaš svoju ženu zbog OVE ĆURKE! (video)

Izvor: Svet, 16.Okt.2017

Od kada je Sloba Radanović odlučio da započne ljubavnu vezu sa Lunom Đogani skoro niko od zadrugara nije na glas rekao šta o tome misli, iako su mnogi komentarisali da je jako ružno što tako javno vara svoju suprugu.. Ipak, od kada je Jelena Golubović ušla u rijaliti, ovakva situacija se dosta...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.