Jelena Golubović: Poslaću Hasana u zatvor!

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović: Poslaću Hasana u zatvor!

Jelena Golubović rešena je da, po izlasku iz “Parova” pošalje Hasana Dudića u zatvor zbog batina koje je dobila od njega na Veliku subotu.

Ona kaže da će ga tužiti i to ne zbog sebe, već zbog mame i bake, piše Kurir.

“Kada bih prešla preko toga, sutra bi mogao neko drugi da me udari. Nije mene majka rodila da me neko tuče. Kada se mama javila za Uskrs, osetila sam joj u glasu da je plakala i da je sve to nju veoma pogodilo”, rekla je Jelena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Ona kaže da je ceo incident nastao nakon što je u novinama pročitala tekst u kojem je Hasan svašta pričao o Atini Ferari.

“Pred ostalim učesnicima je tvrdio da novine lažu, a meni je u ostavi rekao da je sve to istina. Kasnije je u bašti vile ponovo pokrenuta ta priča oko Atine i on je ponovio da je sve laž. Podsetila sam ga da je meni reko da je sve to istina i počela je svađa”, rekla je Jelena za “Kurir” dodajući da ne laže već da se zalaže za istinu.

Nakon toga je, kako tvrdi, Hasan nju terao da se zakune, kao i ona njega, a onda je sukob eskalirao.

“Pomenuo je moju majku, a ja njegovu decu. Ako on lepo želi mojoj majci, ja isto to želim njegovoj deci. U jednom trenutku me je povukao za kosu, ali nisam obraćala pažnju, pričala sam sa Tomom, jer Hasan ume tako da priđe i šali se vukući za kosu. Sledećeg trenutka me je gurnuo i ja sam pala sa stolice, zatim me je šutnuo”, Jelena kaže da ju je Hasanov postupak uplašio i da je zbog udarca imala jake bolove.

“Govorio je da je bokser, pa sam pomislila da zna da se ni u ringu ne udaraju protivnici koji leže”, dovršava Golubovićeva.

A šta je Hasan rekao o ovom sukobu pročitajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Jelena Golubović: Poslaću Hasana u zatvor!

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Jelena Golubović rešena je da, po izlasku iz “Parova” pošalje Hasana Dudića u zatvor zbog batina koje je dobila od njega na Veliku subotu.. Ona kaže da će ga tužiti i to ne zbog sebe, već zbog mame i bake, piše Kurir.. “Kada bih prešla preko toga, sutra bi mogao neko drugi da me udari....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.