Jelena Gerbec danas staje na ludi kamen: Kolege su me ispalile za svadbu!

Izvor: Svet, 15.Maj.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Gerbec danas staje na ludi kamen: Kolege su me ispalile za svadbu!

Pevačica “Granda“ Jelena Gerbec danas će se zakleti na večnu ljubav svom vereniku Vladanu Đorđeviću, prvo pred bogom u crkvi na Bežanijskoj kosi, a potom će uslediti i građansko venčanje u sali jednog prestoničkog restorana.
Na svadbenom veselju mladenci će se veseliti sa članovima svojih porodica, rodbinom i prijateljima, ali će Jelenine kolege izostati u velikom broju.
Nažalost, neće mnogo pevača biti na mojoj svadbi, jer je počela sezona svadbi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Rešila sam da pravim svadbu u nedelju, a mnogi od njih su već dogovorili svadbarske tezge još pre nekoliko meseci. I ja sam bend za svoju svadbu zakazala još u januaru. Doći će mi sigurno Dragi Domić, Bojana Šarović, Ljubomir Perućica, i to je to otprilike. Kao radna pevačica, na mom veselju pojaviće se i moja draga koleginica Mirjana Aleksić. Andreana neće moći da dođe, jer peva u Bijeljini. Jelena Vučković je trebalo da dođe, ali mi je i ona otkazala u poslednji čas. Žao mi je, ali šta je tu je. Bavimo se istim poslom, razumem ih, i ne zameram”, izjavila je Gerbecova za “Alo!“, a potom otkrila da će uzeti prezime budućeg muža.
Želim da uzmem njegovo prezime, jer planiram sutra da sa njim imam decu, pa da se svi osećamo kao jedna porodica. Na estradi ću i dalje biti Jelena Gerbec, jer je publika tako navikla, i zbog tog svog prezimena sam postala prepoznatljiva”, otkrila je pevačica.
Kao i svaku buduću nevestu, i Jelenu je uhvatio napad panike pred veliki dan.
Moram da priznam da sam totalno pogubljena. Ne znam gde se nalazim”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Gerbec danas staje na ludi kamen: Kolege su me ispalile za svadbu!

Izvor: Scandal.rs, 15.Maj.2016

Pevačica “Granda“ Jelena Gerbec danas će se zakleti na večnu ljubav svom vereniku Vladanu Đorđeviću, prvo pred bogom u crkvi na Bežanijskoj kosi, a potom će uslediti i građansko venčanje u sali jednog prestoničkog restorana...Na svadbenom veselju mladenci će se veseliti sa članovima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.