HTELA DA MU RODI DECU! Jelena Gavrilović volela ovog muškarca, a sada je u vezi sa njenom koleginicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 20:29

HTELA DA MU RODI DECU! Jelena Gavrilović volela ovog muškarca, a sada je u vezi sa njenom koleginicom

Bila je vrlo srećna pored njega.

Glumica Jelena Gavrilović privlači pažnju javnosti kako svojim atraktivnim izgledom, ulogama, ali i ljubavnim životom.

Jelena je pre Darija bila verena za montažera Stevana Marića, s kojim je često objavljivala fotografije na društvenim mrežama.

Glumica je tada otkrila da ju je montažer osvojio na prvi pogled.

- Kad sam ga ugledala, odmah sam znala da ga hoću. I znala sam da je onaj pravi jer mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i mama rekla da se to jednostavno oseti. Tako je i bilo. Bila bih veoma srećna da se ove godine ostvarim i kao majka i kao supruga, a kad ću se venčati, još nisam odlučila – rekla je glumica.

Posle razlaza od Marića, glumica je našla sreću kraj Darija za kojeg je verena, dok je Stevan u vezi sa glumicom Vanjom Ejdus.

A post shared by Vanja Ejdus (@vanja_ejdus)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.