Jel sad stvarno kraj? Zorica: Gastoza samo interesuju kamere i dupla kruna! (video)

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2016, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jel sad stvarno kraj? Zorica: Gastoza samo interesuju kamere i dupla kruna! (video)

Ljubavna veza između Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza se definitivno završila!

Oni su za stolom otkrili da već deset dana nisu zajedno, ali da su glumili zbog rijalitija i publike.

Naime, sve je počelo kada su Gasttz i Zorica šaputali, a voditeljka im je rekla da to podele sa svima. Tada je Gastoz skočio, odgurnuo stolicu i premestio se na drugo mesto.

Ja posle ovoga nemam ništa više s tobom. Ja ne poznajem ovu devojku. Pravim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ti doručak, ručak, večeru. Ja sam taj koji se trudi. Ja sam Nenad Marinković Gastoz i više te ne poznajem”, vikao je Marinković.

“Ti si jedino znao da budeš sa devojkama da ih vređas. Dečko se mnogo digao. Njegove burazengije, njegovih 200.000. On je šmeker, ja kad bih rekla ko je on i šta je radio više puta, ne biste verovali. Pun mi ga je više. Ja kad se pljujem, on sedi i smeška se. Kao neka pi**a, dok ga ja ne ćušnem da me odbrani. A kad on treba da se brani, ja skačem kao da branim oca. Jesi li ti Bogom dan? Ko si ti? Ja sa njim nemam ništa već deset dana”, otkrila je Zorica.

Ona je objasnila da njih dvoje ne funkcionišu već neko vreme, ali da su se folirali.

“Njemu je bitna samo dupla kruna. On samo misli na kamere, samo govori kako se aktivira. Pevao je sinoć Ružici “Okreni se ti”, hvatao je Macu za sise, niko ga nije terao da zove Tijanu u tajnu sobu da bi se pričalo o tome“, besno je vikala Zorica.

Ona je rekla da je vreme da se posveti sebi, da joj se napolju svi smeju što je sa njim jer je on vređa, ponaša se kao klinac, ali da ona nije htela da raskida zbog rijalitija, jer je on to tražio.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.