Jedva se suzdržava da ne povraća Zbog OVE Aleksićeve gadosti Miona Jovanović na teškoj muci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 19:00

"Jedva se suzdržava da ne povraća" Zbog OVE Aleksićeve gadosti Miona Jovanović na teškoj muci (VIDEO)

Publika zgađena.
Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su od ulaska Mioninog bivšeg, Stanislava Krofaka, na teškim mukama. Iako iz dana u dan pokušavaju da uplove u mirnu luku, tantrumi bivšeg repera ne dozvoljavaju da im odnos bude normalan.
Uprkos tome što se Aleksić trudi da pojavu Krofaka potpuno anulira, to je nemoguće. Zbog pogleda Jovanovićeve koje je i publika primetila, Ša je izuzetno teritorijalan kad je njegova draga u pitanju.
Nenad se trudi da svaki slobodan momenat provede sa Mionom, a njoj to odgovara sve manje i manje. Ovo popodne par se u pušionici prepirao oko toga ko će koga da prati na spavanje, a bivši reper se naljutio na voljenu jer mu je rekla "da gleda svoja posla"....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.