Jedva je PREŽIVELA POROĐAJ i na svet donela NAŠEG VELIKOG GLUMCA Evo ko je zapravo baka iz kultnog filma Rane

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedva je PREŽIVELA POROĐAJ i na svet donela NAŠEG VELIKOG GLUMCA Evo ko je zapravo baka iz kultnog filma "Rane"

Ostvarila je velike uloge.

Zorka Doknić Manojlović majka čuvenog glumca Predraga Mikija Manojlovića ostvarila je velike uloge, a mlađim generacijama poznata po ulozi bake u filmu “Rane”. Umrla je 2013. godine u 85. godini života, a sudbina koj nije namenila lakši put.

- Jedva sam preživela porođaj. Lekari su rekli da je to jedan od hiljadu slučajeva da i majka i beba ostanu živi - istakla je glumica pre više od deset godina u jednom intervjuu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Život je nije mazio. Vreme tokom detinjstva i odrastanja Mikija Manojlovića za celu porodicu bilo je teško, priznala je ona, ali trudila se da njen sin bude pre svega - srećan. U jednom intervjuu čak je i priznala da je prodavala suprugove kapute kako bi imala da priušti detetu ono što mu je trebalo.

- U Niškom pozorištu smo imali sve, čak i toplu vodu. Presvlačila sam ga i dojila u garderobi, u pauzama. Miki je dete pozorišta. Sve smo podredili njegovom srećnom detinjstvu. Moj sin je uvek imao doručak, ručak i večeru. I našu ljubav. Znalo se – kuća, pozorište, kuća. Nisam htela slavu, a dete da mi se drogira. Bio je skroman toliko da me je nervirao. Odemo u poslastičarnicu i ja ga pitam: "Šta ćeš, sine, da kupi majka?", a on kaže: "Vodu". "Kakvu vodu?", iznerviram se ja, a u suštini smo i Ivan i ja takvi, skromni. I naš Miki je, stvarno bio i ostao, jedno normalno, skromno biće", ispričala je njegova majka.

Zorka Manojlović rođena je 1929. u Beogradu. Bila je dugogodišnja članica pozorišta "Boško Buha" gde je odigrala više uloga od kojih su značajnije u predstavama "Tom Sojer", "Haklberi Fin", "Oliver Tvist", "Snovi Simone Mašar", a ulogu u predstavo Srboljuba Stankovića "Ukradeni princ i izgubljena princeza" igrala je trideset godina.

Osim uloga u pozorištu ostvarila je zapažene uloge i u filmovima, od kojih su najpoznatije uloge baka u "Tuđa Amerika", "Rane", "Jagoda u supermarketu" i "Sedam i po".

ZADRUGA?! NEEE! Pevačica progovorila SUROVO ISKRENO! Zamislićete se posle njenih reči o RIJALITIJU!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nina Dobrev ponovo na malim ekranima

Izvor: Tracara.com, 10.Dec.2018

Nakon uloge u Vampirskim dnevnicima, Nina Dobrev pokušala je da se probije kao holivudska glumica, ali očigledno bez uspeha. Zato je odlučila da se vrati serijama, pa je brzo dobila novu ulogu. Naime, Ninu ćemo od sledeće godine gledati u novoj komičnoj seriji Fam.Kako saznaju strani mediji,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.