Jedva izvukao živu glavu: Obožavateljke se umalo potukle zbog Saše Kovačevića! (video)

Izvor: Svet, 30.Jul.2016, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedva izvukao živu glavu: Obožavateljke se umalo potukle zbog Saše Kovačevića! (video)

Jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima Saša Kovačević stigao je u Ohrid, gde će  održati spektakularni koncert na stadionu “Biljanini izvori”.
Miljenika tinejdžerki, koji je svoju publiku na svoj 31. rođendan obradovao novim spotom za pesmu “Temperatura”, dočekala je čitava armija fanova koja je oduševljeno posmatrala svog idola. Saši je ova pažnja prijala, ali mu je šetnja Ohridom bila gotovo onemogućena, budući da je njega i njegov tim bukvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << opkolilo više stotina devojčica.
Devojčice su vrištale i uzvikivale Sašino ime, a u jednom trenutku je čitava kolona potrčala ka Saši za čiju su se bezbednost jedva izborili pripadnici obezbeđenja.

Uzivo/Live – Ohrid pred sutrasnji koncert. Vidimo se sutra 30.07 od 21h. Stadion Biljanini izvori. Hvala na lepom doceku #ohrid #sk
A video posted by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Jul 29, 2016 at 1:56pm PDT


Saša se Makedoncima zahvalio na sjajnom dočeku, a ako se po jutru dan poznaje, sutra ga očekuje spektakularan nastup.
Inače, Kovačević je nedavno najavio da će i beogradsku publiku obradovati velikim solističkim koncertom koji planira da održi u Kombank areni ove jeseni, prenosi pink.rs.
width="560" height="315">

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jedva izvukao živu glavu: Obožavateljke se umalo potukle zbog Saše Kovačevića! (video)

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2016

Jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima Saša Kovačević stigao je u Ohrid, gde će  održati spektakularni koncert na stadionu “Biljanini izvori”...Miljenika tinejdžerki, koji je svoju publiku na svoj 31. rođendan obradovao novim spotom za pesmu “Temperatura”, dočekala je čitava...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.