Jedna od najlepših žena sveta priznala: Evo zašto nema sreće u ljubavi

Izvor: Svet, 24.Jan.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna od najlepših žena sveta priznala: Evo zašto nema sreće u ljubavi

Model zanosnih oblina Keli Bruk nikako da se skrasi kraj jednog muškarca, a iza sebe ima brojne neuspešne veze.
Ona je priznala svoju grešku kada su veze u pitanju, a kao svoju najveću manu ističe da je „previše kritična“.
“Što ste stariji više shvatate da ne znate ništa o vezama“, rekla je Keli za “The Mirror“ i objasnila da je imala više sreće s muškarcima kada je bila u svojim dvadesetim.
“Više ne znam ništa. Imala sam više sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u ljubavi kada sam bila u svojim dvadesetim, kada stvarno nisam znala ništa. Sada mogu da pročitam ljude tako brzo, a to nije dobro. Biti toliko kritičan kada su muškarci u pitanju nije dobro“, zaključila je Keli.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NAJLEPŠA NA SVETU, A USAMLJENA: Keli Bruk nema sreće u ljubavi

Izvor: Kurir, 25.Jan.2015, 10:51

Više ne znam ništa. Imala sam više sreće u ljubavi kada sam bila u svojim dvadesetim, kada stvarno nisam znala ništa, rekla je jedna od najlepših žena na svetu..Model zanosnih oblina Keli Bruk priznala je svoju grešku kada su veze u pitanju. Budući da se još uvek nije skrasila i da iza sebe...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.