Jedna od NAJLEPŠIH ŽENA SVETA snimljena je u APA DRAPU IZDANJU i bukvalno je niko ne prepoznaje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna od NAJLEPŠIH ŽENA SVETA snimljena je u APA DRAPU IZDANJU i bukvalno je niko ne prepoznaje

Činjenica je ta, da je ipak jedna od najlepših žena sveta.

Jedna od najseksepilnijih manekenki sveta Emili Ratajkovski nedavno je fotografisana dok šeta svog psa u društvu supruga Sebastijana.

Par je po običaju tokom šetnje bio praktično nerazdvojan i vrlo romantičan, a Emili se pojavila bez kompleksa u skroz ležernom izdanju.

Ovakvi opušteni autfiti nisu retkost kada je reč o zanosnoj brineti, nju paparaco fofotgrafi često uhvate bez šminke u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predimenzioniranim trenerkama, duksevima i jaknama.

Ovog puta opredelila se za ljubičastu jaknu, crne vrećaste farmerke i kratak top u kom je istakla tanak struk, a svemu je pridodala beli kačket i sportske patike.

I dok je na Instagramu ova 28-godišnjakinja zaista zanosna i uvek maksimalno doterana, u svakodnevici ona je sklona nešto ležernijem stilu, pa mnogi tvrde da je nije lako prepoznati.

Šta vi kažete?

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.