Jedva čekam da POSTANEM MAMA Oglasila se pevačica Katarina Živković nakon vesti da je TRUDNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 02:22

"Jedva čekam da POSTANEM MAMA" Oglasila se pevačica Katarina Živković nakon vesti da je TRUDNA

Vest se, putem medija i mreža brzo proširila u javnost!

Reporteri emisije "Paparazzo lov" naveli su u najavi za narednu emisiju da je pevačica Katarina Živković u petom mesecu trudnoće, kao i da će otkriti sve detalje.

Odmah potom, ekipa portala Republika je stupila  u kontakt sa pevačiom, koja im je otkrila da li je ovo istina.

- I vrapci na grani znaju da ja svoj privatni život čuvam od očiju javnosti godinama unazad, i ne vidim nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlog da tako ne ostane i ubuduće. Sa druge strane, nikada nisam krila da jedva čekam da postanem mama i da je to moja najveća životna želja. Sada  jedino mogu da vam obećam da kada se to bude desilo, neću kriti, već ću sa svima vama podeliti najradosniju vest - poručila je Katarina za Republiku.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.