Jedini muškarac kojeg je Marija Šerifović predstavila kao DEČKA: Bio je na stubu srama, JAVNO DOŽIVEO FIJASKO, a onda se još i izblamirao gde nije trebalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedini muškarac kojeg je Marija Šerifović predstavila kao DEČKA: Bio je na stubu srama, JAVNO DOŽIVEO FIJASKO, a onda se još i izblamirao gde nije trebalo

Raskinuli nako šest meseci zabavljanja.

Marija Šerifović godinama svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, a jedini muškarac kojeg je Šerifovićeva predstavila javnosti bio je Slavko Kalezić. Veza pop pevačice i crnogorskog pevača i glumca, međutim, nije trajala dugo.

Raskinuli su nakon šest meseci zabavljanja, a potom se spekulisalo da je njihova veza bila samo marketinški trik.

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala - rekla je Marija nakon raskida 2008. godine za magazin "Story" i tako potvrdila da više nema dečka.

Podsećamo, Slavko je pevač koji je predstavljao Crnu Goru na Evrosongu u Kijevu, Međutim iako se tamo nije proslavio svojim učešćem, svoju šansu potražio je u svetskom šou-programu.

On je učestvovao u britanskoj verziji najgledanijeg šou-programa "X Faktor", a tamo je izrazio želju da mu mentorka bude seksi Nikol Šerzinger.

Slavko je na audiciji publici otpevao numeru "Where have you been" od Rijane, a imao je i specijalnu koreografiju. Međutim desio mu se peh, pa dok je plesao, u jednom momentu sa glave mu je otpala kika koja je kraju završila na bini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.