Jedini izlaz 8. epizoda: Zastrašujuća istina o Saši Kolar! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2021, 10:31

Jedini izlaz 8. epizoda: Zastrašujuća istina o Saši Kolar! (VIDEO)

"Jedini izlaz" epizoda 8. biće emitovana večeras u 21 čas na Super Star kanalu! Zastrašujuća istina o Saši Kolar izlazi na videlo. Njegova majka Suzana dobija snimak ubistva...

Jedini izlaz epizoda 8:

Ana i Štrbac se kriju od Kolarovih. Ona mu priča sve o Nataši, o tome kako je u Sašinom kompu videla njegova iživljavanja nad brojnim devojkama.

Kolarova odlazi kod Ivana, a Štrbac da se vidi sa Đoletovim cimerom. Od cimera saznaje da je Božović >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << čovek koji stoji iza slanja mejla Ani. On je odgovoran i za ubistvo malog Đoleta.

Ana ide u “Kuću sunca” da vidi sestru, ali je ona drogirana i nesposobna za razgovor. Voja Tošić je u bolnici, teško oboleo od tuberkoloze. On priznaje Štrbcu sve o ubistvu Nataše i sklanjanu njenog leša i ko je sve učestvovao u tome.

Ana shvata da ne sme po sina. Odlazi u posetu jednoj ženi koja je bila Sašina žrtva i sluša njenu zastrašujuću ispovest. Vitor predaje Suzani USB na kojem je snimak pete kamere – snimak ubistva njenog sina.

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U nedelju, 16. maja, na programu je 8. epizoda.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.