Jedini izlaz 3. epizoda: Prevare i tajni posao! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2021, 21:04

Jedini izlaz 3. epizoda: Prevare i tajni posao! (VIDEO)

Prevare i tajni posao! Serija "Jedini izlaz" epizoda 3. biće emitovana na Super Star kanalu u subotu 24. aprila u 21 čas. 

Jedini izlaz epizoda 3:

Ana saznaje da su u istrazi požara pravljeni veliki propusti. Pre svega da je neko sakrio snimak sa sigurnosne kamere iz kluba.

Ona otkriva i da je Saša imao tajni posao u Hrvatskoj i da je misteriozni snimak napravljen upravo u Splitu.

Štrbac posećuje porodicu Nataše Vranješ i otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da je ona bila u tajnoj vezi sa bogatim advokatom Sašom Kolarom.

Pronalazi i dokaz da su njih dvoje putovali često u Hrvatsku i odlazi kod Ane Kolar da je pita da li zna nešto o tome.

“Jedini izlaz” (3. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 24. aprila, na programu je 3. epizoda.

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U subotu, 1. maja, na programu je 3. epizoda.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.