Jedanaestogodišnja devojčica oduševila Sajmona Kauela VIDEO

Izvor: Poznati.info, 14.Apr.2013, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedanaestogodišnja devojčica oduševila Sajmona Kauela VIDEO

Arisksandra Libantino, koja ima samo 11 godina, oduševila je Sajmona Kauela zrelim i samouverenim izvođenjem pesme “One Night Only”, u britanskoj verziji šoua “Ja imam talenat”.

Mala Arisksandra ni u jednom trenutku tokom nastupa nije pokazivala da ima tremu, a sve tonove je izvela bez falširanja.

Kada je završila, dobila je veliki aplauz, a Sajmon Kauel joj je pokazao podignute palčeve.

VIDEO> Nastup Arisksandre Libantino:

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Devojčica oduševila žiri i publiku britanskog šoua Ja imam talenat

Izvor: Story, 15.Apr.2013, 21:05

Jedanaestogodišnjakinja uspela je da oduševi članove žirija i ostavi bez daha publiku u britanskom rijalitiju, Ja imam talenat Devojčica, Ariseksandra Lajbertino, od samo jedanaest godina, uspela je da postigne ono što malo kome pođe za rukom: da slomi i ostavi bez komentara čeličnog i štrašnog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.