Jedan je Maverik: Tom Kruz glumi u nastavku Top Gana!

Izvor: Svet, 28.Jun.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan je Maverik: Tom Kruz glumi u nastavku Top Gana!

Tom Kruz, jedan od najpoznatijih glumaca svih vremena, ponovo stupa na veliko platno kao pilot lovca – Maverik!
Kruz bi, u nastavku filmskog hita “Top gan” koji će početi da se snima čim se završi scenario, trebalo da se vrati ulozi koja ga je lansirala među holivudske zvezde.
Bez Maverika nema Top gana, a Maverika mora igrati Maverik – Tom Kruz. Nadamo da će film biti brzo gotov”, rekao je Dejvid Elison, izvršni direktor producentske kuće Skydance.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jedan je Maverik: Tom Kruz glumi u nastavku Top Gana!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2015

Kruz bi, u nastavku filmskog hita “Top gan” koji će početi da se snima čim se završi scenario, trebalo da se vrati ulozi koja ga je lansirala među holivudske zvezde...“Bez Maverika nema Top gana, a Maverika mora igrati Maverik – Tom Kruz. Nadamo da će film biti brzo gotov”, rekao je Dejvid...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.