Jeci publika nije dala da siđe sa scene!

Izvor: Poznati.info, 29.Jan.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeci publika nije dala da siđe sa scene!

Jeca Krsmanović gostovala je u klubu “Diamond“ i napravila je haos u pravom smislu te reči.

Nakon promocije pesme “Anđele“ koja polako ali sigurno postaje veliki hit, Jeca je otpočela sa nastupima širom Srbije. Prošli vikend bio je rezervisan za Požarevac i klub “Diamond“ gde je nastupila zajedno sa Miami bendom. Klub je bio krcat već oko 22h, a Jeca je počela sa pevanjem nešto malo pre ponoći kada je zapalila masu.

Publika je super prihvatila Jecine >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pesme “Čija si sreća“ i “Fama“, a podsetili su se i hitova “Leptir“ i “Ćao mali“.

“Prezadovoljna sam prijemom publike, kao i posetom koja je bila u klubu. Zajedno sa nama su pevali “Anđele“ što je mene posebno iznenadilo. Publika bukvalno nije htela da nas pusti da siđemo sa bine. Obećala sam im da ćemo se uskoro ponovo družiti“ – kaže zadovoljna Jeca.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.