Jauci ODZVANJAJU Elitom - Aneli zapomaže zbog ĆERKE na sav glas: Od ovog UDARCA će se teško oporaviti

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 22:59

Jauci ODZVANJAJU "Elitom" - Aneli zapomaže zbog ĆERKE na sav glas: Od ovog UDARCA će se teško oporaviti

Aneli Ahmić je plakala na sav glas, nakon što je saznala da Stanija i Asmin žele da joj oduzmu dete...

Učesnica "Elite", Aneli Ahmić danas je izvedena, kako bi otišla na suđenje. Naime, bivši izabranik, Asmin Durdžić zajedno sa sadašnjom partnerkom, Stanijom Dobrojević pokrenuo je postupak za oduzimanje deteta Aneli, što je ona priznala svojoj cimerki, Mioni Jovanović.

Miona Jovanović joj je prišla i pitala gde je bila, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je otkrila da je morala na suđenje, jer postoji mogućnost da joj Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić oduzmu dete:

- Morala sam na suđenje... Ovi (Stanija i Asmin) hoće da mi oduzmu dete - priznala je Aneli Mioni Jovanović, koja nije mogla da veruje šta se dogodilo.

Nakon što se završila emisija "Gledanje snimaka", Aneli je otišla u spavaću sobu, legla, pa krenula da plače, trudeći se da je niko ne vidi. Ona nije mogla da dođe sebi, nakon informacije da postoji mogućnost da joj Asmin i Stanija oduzmu dete.

U jednom se trenutku pokrila preko glave i zapomagala na sav glas, a cimeri joj nisu prilazili, s obzirom da je Ahmićeva izrazila želju da bude sama. Niko ne zna šta se dogodilo i zašto je Asmin na ovaj način odlučio da kazni majku svog deteta, a kakav će biti ishod suđenja - ostaje nam samo da nagađamo i ispratimo u nastavku rijalitija.

Ni sama Aneli nije očekivala da će doći do ovoga, pa je bila veoma šokirana, kada joj je produkcija saopštila da mora da napusti velelepno imanje u Šimanovcima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.