Jašar: Saša Popović i Grand su cirkus!

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jašar: Saša Popović i Grand su cirkus!

Jašar Ahmedovski (47) već decenijama je ne samo sjajan pevač već i kompozitor. Ali, od pesama koje je napisao nije zaradio ni pare, tačnije prodao je samo jednu pesmu i to kumu Saši Popoviću.

Zašto se ne viđate sa Sašom koji vam je bio kum na venčanju?

- Između nas dvojice nije bilo nijedne ružne reči, a kamoli svađe. Ipak, prekinuli smo sve kontakte. Sebe nisam video u okruženju u kojem se on nalazi, sa kvaziprijateljima, ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koji mu povlađuju, lažno se smeškaju, ulaguju se… Svojevremeno sam objavio CD za Grand, ali posle nekoliko gostovanja u njihovim emisijama brzo sam shvatio da ja to ne mogu. Upravo zbog cele te mašinerije i lažnjaka na svakom koraku. Ne podnosim da mi neko naređuje kada ću i gde da se pojavim. Kod mene je sve na dobrovoljnoj bazi, pa i gostovanja na televiziji. Zato sam presekao i rekao da neću više dolaziti. Sale je super, izlazio mi je u susret, ali ja nisam mogao više da izdržim taj cirkus.

Poznati.info/Vesti.online

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.